Szeretem a kelbimbót.
Annyira tetszik a formája,
hogy mindig elcsábulok, ha látok
és veszek.
Aztán meg nem ízlik.
Mert utálom az ízét.
gyerekhányás íze van,
bár még olyat sosem ettem, de ilyen lehet.
Na viszont, ma az a meglepetés ért ,
(mondjuk nem volt meglepetés egyáltalán)
hogy az angoltesco-s kelbimbónak
nincsen olyan erős íze,
illetve
majdhogynem nincs is íze.
Úgyhogy most örülök!
Éljenek az ízetlen angoltesco-s,
igazinak látszó ételek.
Hurrá.
..
jó, mi, hogy mindennap írok!?
ki sem fogyok a témákból.:)
2008-01-30
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
5 megjegyzés:
Egy biztos, hogy amikor a kelbimbót tervezték, az ízdizájnerek korábban mentek haza. Viszont aznap, amikor a cukkinit csinálták, be se jöttek.
de azert szerintem kuldtek egy mailt...
Láttam egy főzős műsorban, hogy a kelbimbót vajon meg kell "pirítani" párolás előtt, mert akkor a benne lévő cukor a magas hőtől karamellizálódik. Ettől pedig nagyon finom lesz. Ez az elmélet, de a gyakorlatban még nem próbáltam ki. Legyél bátor tedd meg és számolj be róla.
Egyébként imádom, hogy gyakran írsz és várlak. Puszi: Böske
:)
haaat... nem igerem meg, de ha legkozelebb elcsabit, akkor megprobalom, jol van :)
es nagyon boldog karacsony neked (csak mert elfelejtettem irni) es nagyon boldog uj evet is..azt meg er:)
es koszonom szepen es en is es orulok, hogy olvasod :)
puszillak
én tudom milyen ize van a gyerekhányásnak...
a kelbimbo sokkal jobb!
csok
m
Megjegyzés küldése