2007-11-28

2007 november 28

Eszükre tértek végül és mégsem akarnak koedukált WC-t.

"The previous toilet arrangement (not unisex) is preferred on your drawing dated 13.11.07 as it was noted that women would not be comfortable using the basins in the location shown and urinals would be required."

Ez a nap híre, örvendjetek hát Ti is.

...

Csodálatos, amikor az embert a munkája során nők és férfiak pisilési-kakilási-kézmosási-piperézési kényelmi szempontjainak kielégítése (uhhhuuuhhuu ..de hosszú mondat) is boldoggá tudja tenni néhány pillanatra, nem?
...de szerintem tényleg...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Akkor örülnék, ha nem kellene sorba állnom a színházban, étteremben, stb. miközben a pasik lazán, pillanatok alatt végeznek. Biztosan pasik tervezik az összes közintézmény mellékhelyiségét (mint ahogy ők tervezik a tűsarkú cipőket kemény, puha betét nélküli talppal, hogy csillagokat látunk benne!).
Legalább Te gondolj ránk pozitív diszkriminációval!!!!!!!!!!!!

Puszi: B.

Gabriella Kovacs írta...

hidd el ezen vagyok, fontos kuldetes ez:)
fonokommel, aki pasi, orok viccelodes targya hogy en mindig kibulizom, hogy a nagyobb helyiseg legyen a csajoke.
egyebkent meg vannak szabvanyok hogy mennyi wc kell csajoknak es pasiknak..de szerintem azokat is pasik csinaltak..
es egyebkent meg szerintem a nok egyszeruen tenyleg tobb idot toltenek odabent es tobbszor is raadasul...igyhat a sor... mar ha csak azt az idot szamolom, amig te le es felhuzod a nacidat-harisnyadat-bugyidat, megigazitod a polod-inged..stb... ok pedig felrantjak a sliccet...;)
egyszeruen igy vagyunk kitalalva.. nem a pasik hibaja...