2008-01-09

2008 januar 09

azoknak a lelkes blograkattintoknak uzenem, akik eppen fel akarjak adni a kattintgatast erre a blogra, hogy hamarosan visszaterek es megint irogatom majd a kis mondataimat.
de most eppen a kisebb betegseget probalom lekuzdeni, ami a kifaradas okan tamadot, minthogy osszevissza repulgettem a nagyvilagba, hogy emberekkel beszelgessek errol-arrol, ami ugye szep kis alom es kivalo tapasztalat, megis megviseli az ember lanyat, na.
es most nem is bontom szet ezt itt, hogy ertheto es konnyen olvashato legyen es nem javitom ki az ekezeteket sem es a nagybetuket. ezzel egyfajta kisse elsore talan megmagyarazhatatlan, de annal erdekesebb erzest okozva es elhitetve azt hogy volt ertelme ezzel itt idot tolteni. ami abban all, hogy legalabb a kisilabizalasra (direkt hasznalok hosszu es ritkan hasznalt szavakat, hogy meg ezzel is fokozzam es a kozbeszuras pedig meginkabb baratunk, igy fugg hat minden ossze mindennel) raforditott idomennyiseg indukal olyan erzest, mintha tenyleg lenne ide irva valami, ha mar a tartalom annyira ma nem fenyes. azt hiszem ezt is tanitjak, ha targyalastechnikat oktatnak. hamarosan ujra irok. csokok.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

igen igen irni kell csak nehéz ez a január

Névtelen írta...

Igen várjuk :)

Névtelen írta...

mar nagyon vartam es nagyon varom.
gyogyulj gyorsan, de tudd, hogy mindennek megvan a maga ertelme.
puszi: b.