2008-02-11

2008 februar 12

annyira ol kijovunk a kinai kolleganovel, hogy jol erzem magam.
holnap meg egy hosszu nap, egyeztetes az elektromos konzulenssel.
a gepesszel egy egesz nap, ment a megbeszeles..szobakrol.lakosztalyokra..es a 10 public areas..
addig Josephine az elektromos tervezot nyuzta. ugyhogy holnap cserelunk.

ezek a hirek

ah, meg meg az is, hogy aztan este Hassan ad hoc meglepetes turara vitt benunket, a teljes sotetsegbe burkolozottholt tengerhez, ami igazandibol a feje tetejere forditott szodoma es gomora-bol lett, valoszinuleg Loth sobalvannya valt felesege az evezredek folyaman mar szepen beleoldodott a helyzetbe.
aztan elvitt bennunket vacsorazni a kedvenc ettermebe is.
es nagyon jol ereztuk magunkat. vihogtunk egy csomot. Josephinnel semmi baj, mindaddig, amig nemvagy mas velemenyen.. dee igazaandibol, mintha tenyleg sokkal oldottabb lenne, talan mostmar nem gondolja, hogy en csak egy hulye vagyok, akit veltlenul kuldtek biznisztripre. na es ez jo.
meg azt i elhataroztuk, hogy szerda hajalban napfelkeltet nezunk a holtengernel, mielott reggel 9-kor becsekolunk a repuloterre, merthogy tenyleg nemnagyon latunk belole semmit. es az ut oda csak egy ora es vissza a reptere is..ugyhogy 5.30 kor indulas van. vicces lesz:)
de latuka negyhold hidjat a vizen, meg csomo csillagot, meg azt a furcsa szokast, hogy fiatalok autoval piknikelni mennek este a forgalmas ut melle, ami a tenger mellet vezet.
vegul is ez egy csupa ko csupa beton varos-orszag, ugyhogy ertem, hogy ez jo..csak egy masik videkrol jove, ahol mondjuk vannak fak normalisan, onnan nezve erdekes.

es meg azt a megallapitast is tettem magamban ma ezalatt a kis tura alatt, hogy ok, Jordania egy orszag es Amman egy varos.. es Budapest egy varos es Magyarorszag orszag.. de London igazandibol orszag es nem varos.
egy orszagsuritmeny... pont mintha mindennap ebedre leves helyett mondjuk egy nagy tubus gulyaskremet kellene egyszerre a szadba gyomoszolnod es megenned.

Nincsenek megjegyzések: